ENSIMMÄISET MERKIT karhuhalkeamista ilmestyvät, kun bitcoin-osumat ovat 16,8 tuhatta dollaria

Vahva ostotunne jatkui kaikkialla kryptovaluuttamarkkinoilla, kun Bitcoin saavutti maanantaina toisen vuoden huipputason. Salausvaluutta lisäsi 759 dollaria eli 4,76 prosenttia sulkeakseen 16 727 dollariin. Päivänsisäisellä huipullaan se kävi kauppaa 16 892 dollarilla, mikä oli lähempänä kolmen vuoden sitten perustetun kaikkien aikojen ennätyksensä lähellä 20000 dollaria.

Viime kuukausien useat tekijät ovat vaikuttaneet Bitcoinin nousuun. Esimerkiksi Fidelity Investments käynnisti Bitcoin-rahaston tukemalla näin syntyvää kryptovaluutta-sektoria tuotemerkkinsä avulla. Myöhemmin monet yritykset ja varallisuusyritykset lisäsivät Bitcoinin salkkuunsa vaihtoehtona matalatuottoisille joukkolainamarkkinoille ja devalvoituneelle Yhdysvaltain dollarille.

PayPalin viime kuussa tekemä hyökkäys kryptovaluuttatilaan vahvisti myös Bitcoinin nimeä sen 286 miljoonalla käyttäjällä Yhdysvalloissa.

BITCOININ YLITTÄVÄ TAKUU

Mutta sama ralli on häirinnyt sen lyhytaikaisia ​​teknisiä malleja. Monet analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että Bitcoinin nykyinen arvo on paljon edellä sen todellista vauhtia, eli varallisuus on ostettu yli. Lyhyesti sanottuna kryptovaluutta on liian riskialttiita ostamaan nykyisellä tasolla, ja sen on läpikäytävä haittapuolen korjaus ennen seuraavan puolueellisuutensa määrittämistä.

„Mielestäni tällä hetkellä on vain kaksi käyttökelpoista skenaariota, ja yksi taso on avain molemmille: [a] 15,8 000 dollarin BTC“, sanoi salanimi analyytikko Twitterissä. „Kun olemme nyt lyhyellä / hedge-vyöhykkeelläni, en aio oikosulkea täällä, koska nouseva määrä saattaa olla pelissä. Nykyinen asenne – nouseva yli 15,8 kt, laskeva alapuolella. „

Lausunnot heijastivat pelkoa nousevan euforian ristiriidasta. Monet elinkeinonharjoittajat, jotka tulivat lyhyisiin positioihin edellisissä yläosissa, selvitettiin, kun Bitcoin-hinta jatkoi noususuuntaansa. Karhut odottavat nyt isojen valaiden aloittavan seuraavan korjauksen, jotta he voisivat itsevarmasti pyrkiä tavoittamaan matalamman hintatason.

PUOLIPROSENTTISUUNTA

Bitcoinilla oli merkkejä hylkäämisyritysten hylkäämisestä maanantaina uusien korkeampien korkeuksien yläpuolella. Salausvaluutan nousu 16 892 dollariin sai nopean haittapuolen vastauksen. Jotkut kauppiaat myivät sen huipulla varmistaakseen lyhytaikaiset voittonsa, mikä johti vaatimattomaan 0,5 prosentin syöksyyn.

Korjaus tuli esiin myös Rising Wedgen ylemmällä trendiviivalla, mikä osoittaa, että jatkettu siirtyminen alaspäin kohti alempaa trendiviivaa. Teknisesti BTC / USD-valuuttakurssi odottaa pitävän vaihteluväliä, ellei se räjähdä alemman trendilinjan alapuolelle – ja aloittaa laskevan käänteen.

„Nouseva kiila on huolenaihe“, sanoi eräs daytrader, „1D: n kolminkertaisen laskevan divergenssin muodostumisella ja viikoittain RSI-tasot [ovat] myös yliostetun alueen yläpuolella.“

Siitä huolimatta perustekijät korvaavat laskutekniikan johtamat pelot. Juuri eilen Game of Throne -tähti Maise Williams hyväksyi Bitcoinin Twitterissä kyselyn avulla, jossa hän kysyi, pitäisikö Pitkän salausvaluutta vai ei. Samassa säikeessä miljardööri-sijoittaja Mike Novogratz sanoi ostavansa lisää Bitcoinia.